Bodemdaling is een veel groter gevaar dan klimaatverandering *column*

De bodemdaling is in onze rivierdelta een veel groter gevaar dan klimaatverandering, roept waterprofessor Bart Schultz al jaren. Nu het water schaarser wordt keert hopelijk ook het tij in die discussie. Nederland is wereldkampioen water wegpompen maar we kunnen net zo makkelijk wereldkampioen water opvangen worden.

Windmolen, warmtepomp, elektrische auto? Koppel eerst je regenpijp maar eens los van het riool.

Waar ik woon haal je water gewoon uit de plas.

Hele column is hier te lezen voor leden van de Club van Dwarskijkers.

2 gedachten over “Bodemdaling is een veel groter gevaar dan klimaatverandering *column*”

  1. Hey Marianne, ik wil best lid worden maar als Belgische Nederlandse heb ik geen Ideal én ik heb geen creditcard. Hoe betaal ik voor een lidmaatschap? Want ik wil verder lezen.
    Lieve groet,
    Eva

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven