Deloitte bewijst: Hugo de Jonge stond keihard te liegen in de Tweede Kamer (en komt ermee weg) *column*

Sluwe Hugo deed heel Nederland geloven dat er een wereldwijde mondkapjesramp was, nergens waren die dingen te krijgen. Dus trok hij zijn supermannencape aan. Voor de poorten van de hel sleepte hij de mondkapjes weg waarmee onze zorghelden een beetje veilig hun werk konden doen.

In werkelijkheid puilden de vliegtuigen die onderweg naar Nederland waren toen al uit van de tientallen miljoenen mondkapjes, ingekocht door de noeste vakmensen van inkoopcentrum LHC. Meer dan genoeg voor een half jaar. Sluwe Hugo verbood de inkopers dit bekend te maken. Media mochten geen er geen lucht van krijgen dat de mondkapjesschaarste alleen bestond in de snode plannen van Hugo. Zelf loog hij daarover keihard in de Tweede Kamer. Op 16 april 2020 hield hij in het debat vol dat er geen mondkap te krijgen was terwijl het LHC hem op 10 april al het sein ‘brand meester’ had gegeven.

Sluwe Hugo

Sluwe Hugo had de hele coronacrisis de mond vol van het fakenews dat verspreid zou worden door gewetensvolle artsen en plichtsgetrouwe wetenschappers die probeerden bij te dragen aan échte oplossingen voor de pandemie, terwijl hij zelf de grootste fabrikant van leugens en verzinsels blijkt. Dat beeld doemt op in de ruim 400 pagina’s ‘forensisch onderzoek’ van Deloitte.

De hele column staat hier voor leden van de Club van Dwarskijkers. Lid ben je al voor een tientje per jaar, dan mis je niks en steun je mijn werk.

20 gedachten over “Deloitte bewijst: Hugo de Jonge stond keihard te liegen in de Tweede Kamer (en komt ermee weg) *column*”

 1. Goed stuk, maar er ontbreekt een stukje , Baudet bood in de kamer al aan om mondkapjes te kunnen leveren , hij was in het bezit van een lijst leveranciers die konden leveren . De leugen was dus eigenlijk toen al bekend en dus is de rest van de toenmalige regering ook schuldig aan deze leugen en heeft willen en wetens weggekeken

  1. Zegen de dag dat de aanstichters van deze paniek en corruptie nog een keer voor gestraft worden Maar waarschijnlijk staan ze allemaal boven de wet? 🙁

  1. Woning te kort oplossen?
   Hij bouwt mijns inziens om de Tri-state voor te bereiden. De agenda van het WEF. Nederland staat op de nominatie een wereldstad te worden samen met Antwerpen en ik meen Düsseldorf.
   Hugo blijft de orders van Claus Schwab opvolgen.
   Marianne.

 2. Woning te kort oplossen?
  Hij bouwt mijns inziens om de Tri-state voor te bereiden. De agenda van het WEF. Nederland staat op de nominatie een wereldstad te worden samen met Antwerpen en ik meen Düsseldorf.
  Hugo blijft de orders van Claus Schwab opvolgen.
  Marianne.

 3. En Hugo de Jonge toverde 5,1 miljard euro weg….hoe zit het daarmee?
  https://panorama.nl/artikel/451688/hugo-de-jonge-toverde-5-1-miljard-euro-weg
  https://www.rtlnieuws.nl/economie/artikel/5231880/hugo-jonge-vijf-miljard-uitgegeven-geen-bonnetjes-rekenkamer
  https://www.ad.nl/politiek/de-jonge-niet-verrast-door-harde-oordeel-rekenkamer-het-was-nou-eenmaal-crisis~a9d36195/
  5.1 miljard kwijt maken, en met een hard oordeel van de rekenkamer ervan af komen? Met 5.1 miljard (belastinggeld) kan je heel veel doen.

  Die man is onbetrouwbaar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven