Weer spreekt Koningin Máxima voor haar beurt over digitaal geld *video*

Rutte en Kaag zijn onderweg naar de G20 top in Bali maar Koningin Máxima mocht blijkbaar niet mee. Zij sprak een videoboodschap in over digitaal geld voor de B20, de zakentop van de G20.

Zij roept de zakenlieden in Bali op om samen te werken met overheden om een infrastructuur voor digitaal geld te bouwen waarin je digitale identiteit gekoppeld kan worden aan je digitale portemonnee. Hoe huiveringwekkend dat soort ontwikkelingen zijn, die allemaal in achterkamertjes worden besloten, legde SP-Kamerlid Mahir Alkaya al vaak uit.

Op 23 november 2022 is het debat in de Tweede Kamer over de digitale euro. Koningin Máxima praat voor haar beurt, want onze Volksvertegenwoordigers moeten eerst nog iets vinden van deze ontwikkelingen die verstrekkende gevolgen kunnen hebben voor ons, de belastingbetalende bevolking.

Het is belangrijk om 23 november naar dat debat te komen om te laten merken dat dit soort zaken niet in achterkamertjes besloten mogen worden.

De hele video van Máxima staat hier.

Hier staat meer info over het Kamerdebat. Aanmelden voor het debat kan hier.

Leden van de Club van Dwarskijkers kunnen deze video ook zonder onderbrekende reclame hier bekijken. Ben jij al lid? Dan steun je mijn werk al voor een tientje per jaar! (meer mag ook via de doneerknop).

4 gedachten over “Weer spreekt Koningin Máxima voor haar beurt over digitaal geld *video*”

  1. Marianne,
    Wanneer ik dit artikel mail naar iemand of naar mezelf n.b. (om te bewaren)
    dan worden deze mails door KPN tegengehouden omdat het door “veel mensen als spam wordt gezien” schrijft KPN. En: “De eigenaar van dit domein dient dit eerst op te lossen”…..
    Ik heb geklaagd want het is natuurlijk censuur zoals heel vaak bij KPN. ik maak dit wekelijks mee. Iedereen kan zelf ongewenste mail aanmerken als spam, dat hoeft KPN niet voor ons te beslissen.

  2. Hier laat de zgn koning zien hoe het werkelijk in elkaar steekt.grondwetten zijn allen tot stand gekomen vanuit en door de zgn adel. Dat betekent dat de suggestie dat ze lintjesdoorknippers zijn nooit waarheid was, zij hebben ze macht. Zgn bij de gratie Gods maar daar zit de fout. Die is onbewezen, dus alle wetgeving is nill! En de keizer heeft geen kleren aan. Het is toch wonderlijk hoe een zoorequetta de arrogantie heeft om dergelijk promotie te ontplooien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar top